GENT (TAVONTUUR)

Het Tavontuur is een gezellige biowinkel in het hart van Gent nabij Het Gravensteen en een vaste waarde in het Gentse biolandschap. Er is een groot aanbod aan droog- en verswaren te verkrijgen van allerhande gerenommeerde kleine en grote biologische merken. Ook is er een gamma aan bulkproducten. Je kan er zelfs je flessen was- en kuismiddel bijvullen!
De winkel is ook een afhaalpunt voor de biologische groente- en fruitpakketten.

Burgstraat

LEVERING EIGEN TEELT
Op dinsdag en vrijdag wordt onze winkel beleverd met verse groentjes van eigen teelt. Kom zeker die dagen even langs en laat je verleiden door ons aanbod overheerlijke seizoensgroenten!

Levering verse groenten

CADEAUBON
Soms weet je niet wat in de smaak zal vallen bij iemand die je een mooi geschenk wilt geven? Voor deze gevallen kunnen we je een cadeaubon aanbieden. Je kunt ook een geschenkmandje laten samenstellen met lekkernijen, vergezeld van een cadeaubon.
De cadeaubon is 1 jaar geldig en inwisselbaar in al onze biowinkels:
Tavontuur, Gastvrije Aarde Horebeke, Biowinkel Latem, Biowinkel Knokke.

AFHAALDEPOT BIOPAKKETTEN
Onze winkel is ook afhaaldepot voor onze klanten met een abonnement op de biopakketten. In onze winkel hebben we een plek voorzien voor de biopakketten die elke dinsdag worden geleverd. Dit zijn groene plastieken bakken. Je mag gewoon de winkel binnenlopen om de inhoud van je pakket(ten) te halen. Je hoeft enkel een formulier af te tekenen dat je bent geweest.
Meer informatie over de biopakketten: klik hier.

Afhaaldepot

VERPAKKINGEN
We worden ons allemaal bewuster van het teveel aan afval dat consumeren met zich meebrengt. Helaas is het logistiek moeilijk – en vooral bij voedingswaren is het zelfs onwenselijk – om alle producten te verkopen zonder verpakking. In onze winkels vind je de meeste producten reeds verpakt door de leveranciers, weliswaar steeds meer in milieuvriendelijke verpakkingen. Toch willen ook wij graag het milieu helpen en ben je vrijblijvend van harte welkom met eigen bakjes/potjes of zakjes om naast enkele bulkproducten, bijv. zuivelproducten of broodwaren in te steken.

OPENINGSUREN
Tavontuur is tijdelijk gesloten wegens renovatiewerken.
De renovatiewerken vorderen goed en ons klusteam is bezig met diverse schilderwerken.
We houden je zoveel mogelijk op de hoogte via deze website en op social media. Onze excuses voor het ongemak. (29/01/24)

BEREIKBAARHEID
Tram 1  |  Betaalparking Paters Karmelieten  |  Voor fietsers plaats genoeg!

CONTACT
Burgstraat 137  |  9000 Gent |  T 09 225 87 95  |  tavontuur@blauwkasteel.be

WIE BEDIENT JE IN DE WINKEL?
Sophie, Marie en Jeroen

PROMO 10% KORTING !

Detox thee Yogi Tea en Piramide

PROMO 10% KORTING !

Rabenhorst Detox

PRODUCTEN IN DE KIJKER !

Previous slide
Next slide
Blauwe kookpot met groente
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief...

NIEUWS VAN ONZE BIOBOERDERIJ EN BIOWINKELS  |  TIPS  |  PROMO’S  |  RECEPTEN

Burgstraat
Scroll naar boven