GENT (TAVONTUUR)

Het Tavontuur is een gezellige biowinkel in het hart van Gent nabij Het Gravensteen en een vaste waarde in het Gentse biolandschap. Er is een groot aanbod aan droog- en verswaren te verkrijgen van allerhande gerenommeerde kleine en grote biologische merken. Ook is er een gamma aan bulkproducten. Je kan er zelfs je flessen was- en kuismiddel bijvullen!
De winkel is ook een afhaalpunt voor de biologische groente- en fruitpakketten.

Burgstraat

LEVERING EIGEN TEELT
Rondom het Blauw Kasteel in Scheldewindeke liggen de akkers waarop we biologisch groenten en fruit telen. Op dinsdagvoormiddag en vrijdagmorgen wordt onze winkel beleverd met verse groentjes van eigen teelt. Kom zeker die dagen even langs en laat je verleiden door ons aanbod overheerlijke seizoensgroenten!

Levering verse groenten

BIOLOGISCHE PRODUCTEN
Bioproducten dragen het Europees biolabel en Biogarantie label. Het Europees biolabel is wettelijk verplicht en waarborgt controles door onafhankelijke controle-instanties over de hele voedingsketen (van boer tot winkel).
Het Biogarantie label is een label dat het Europees biolabel aanvult en waarborgt strengere regels op het gebied van grondstoffen, duurzaamheid, verpakkingsmateriaal, ondertekening van ecologisch charter. Het Belgisch Biogarantie label zet daarbij ook in op lokale origine en eerlijke prijzen.

VERPAKT OF ONVERPAKT?
We worden ons allemaal bewuster van het teveel aan afval dat consumeren met zich meebrengt. Helaas is het logistiek moeilijk – en vooral bij voedingswaren is het zelfs onwenselijk – om alle producten te verkopen zonder verpakking. In onze winkels vind je de meeste producten reeds verpakt door de leveranciers, weliswaar steeds vaker in milieuvriendelijke verpakkingen. Toch willen ook wij graag het milieu helpen en ben je vrijblijvend van harte welkom met eigen bakjes/potjes of zakjes om bijv. zuivelproducten of broodwaren in te steken.

CADEAUBON
Soms weet je niet wat in de smaak zal vallen bij iemand die je een mooi geschenk wilt geven? Voor deze gevallen kunnen we je een cadeaubon aanbieden. Je kunt ook een geschenkmandje laten samenstellen met lekkernijen, vergezeld van een cadeaubon.
De cadeaubon is 1 jaar geldig en inwisselbaar in al onze biowinkels:
Tavontuur, Gastvrije Aarde Horebeke, Biowinkel Latem, Biowinkel Knokke.

Cadeaubon

AFHAALDEPOT BIOPAKKETTEN
Onze winkel is ook afhaaldepot voor onze klanten met een abonnement op de biopakketten. In onze winkel hebben we een plek voorzien voor de biopakketten die elke dinsdag worden geleverd. Dit zijn groene plastieken bakken. Je mag gewoon de winkel binnenlopen om de inhoud van je pakket(ten) te halen. Je hoeft enkel een formulier af te tekenen dat je bent geweest.
Meer informatie over de biopakketten: klik hier.

Afhaaldepot

OPENINGSUREN
Tavontuur is tijdelijk gesloten wegens renovatiewerken.
Zodra we de openingsdatum weten, vermelden we dat op deze pagina en op social media. Onze excuses voor het ongemak en dank voor je geduld. (28/05/24)

BEREIKBAARHEID
Tram 1  |  Betaalparking Paters Karmelieten  |  Voor fietsers plaats genoeg!

CONTACT
Burgstraat 137  |  9000 Gent |  T 09 225 87 95  |  tavontuur@blauwkasteel.be

WIE BEDIENT JE IN DE WINKEL?
Sophie en Marie

PROMO 10% KORTING !

Abbot Kinney's Ijs

PROMO 10% KORTING !

Boerderijs en Happy Jersey ijs

PRODUCTEN IN DE KIJKER !

Vorige slide
Volgende slide

NIEUWS  |  TIPS  |  PROMO’S  |  RECEPT

Burgstraat
Scroll naar boven