HOREBEKE (GASTVRIJE AARDE)

Gastvrije Aarde is een gezellige biowinkel in Sint-Kornelis-Horebeke, te midden van de Vlaamse Ardennen. Er is een groot aanbod aan droog- en verswaren te verkrijgen van allerhande gerenommeerde kleine en grote biologische merken. We zijn ook een afhaalpunt voor onze biologische groente- en fruitpakketten.
Achter de hoevewinkel liggen enkele akkers waar we teelten zetten die minder intensief bewerkt worden.

Gastvrije Aarde

LEVERING EIGEN TEELT
Rondom het Blauw Kasteel in Scheldewindeke liggen de akkers waarop we biologisch groenten en fruit telen. Op dinsdag- en donderdagmiddag wordt onze winkel beleverd met verse groentjes van eigen teelt. Kom zeker die dagen even langs en laat je verleiden door ons aanbod overheerlijke seizoensgroenten!

Levering verse groenten

BIOLOGISCHE PRODUCTEN
Bioproducten dragen het Europees biolabel en Biogarantie label. Het Europees biolabel is wettelijk verplicht en waarborgt controles door onafhankelijke controle-instanties over de hele voedingsketen (van boer tot winkel).
Het Biogarantie label is een label dat het Europees biolabel aanvult en waarborgt strengere regels op het gebied van grondstoffen, duurzaamheid, verpakkingsmateriaal, ondertekening van ecologisch charter. Het Belgisch Biogarantie label zet daarbij ook in op lokale origine en eerlijke prijzen.

VERPAKT OF ONVERPAKT?
We worden ons allemaal bewuster van het teveel aan afval dat consumeren met zich meebrengt. Helaas is het logistiek moeilijk – en vooral bij voedingswaren is het zelfs onwenselijk – om alle producten te verkopen zonder verpakking. In onze winkels vind je de meeste producten reeds verpakt door de leveranciers, weliswaar steeds vaker in milieuvriendelijke verpakkingen. Toch willen ook wij graag het milieu helpen en ben je vrijblijvend van harte welkom met eigen bakjes/potjes of zakjes om bijv. zuivelproducten of broodwaren in te steken.

CADEAUBON
Soms weet je niet wat in de smaak zal vallen bij iemand die je een mooi geschenk wilt geven? Voor deze gevallen kunnen we je een cadeaubon aanbieden. Je kunt ook een geschenkmandje laten samenstellen met lekkernijen, vergezeld van een cadeaubon.
De cadeaubon is 1 jaar geldig en inwisselbaar in al onze biowinkels:
Gastvrije Aarde Horebeke, Biowinkel Latem, Tavontuur Gent, Biowinkel Knokke.

Cadeaubon

AFHAALDEPOT BIOPAKKETTEN
Onze winkel is ook afhaaldepot voor klanten met een biopakketabonnement. We hebben een plek voorzien waar deze biopakketten elke dinsdag klaargezet worden. Dit zijn groene plastieken bakken met een dekvel erop om te zien welk pakket het is. Kom jij je pakket afhalen? Neem je eigen tas mee om de inhoud van je pakket(ten) in te doen. Je hoeft enkel een formulier af te tekenen dat je bent geweest.
Meer informatie over de biopakketten: klik hier.

Afhaaldepot

OPENINGSUREN
ma-vr: 10u-13u – 14u-18u30  |  za: 9u-17u

BEREIKBAARHEID
Vrij parkeren kan in de straat zelf, voor of nabij de winkel.

CONTACT
Koekoekstraat 17  |  9667 Sint-Kornelis-Horebeke  |  T 055 49 87 91 |  gastvrijeaarde@blauwkasteel.be

WIE BEDIENT JE IN DE WINKEL?
Els, Franka, Elisa, Florien en Sara

PROMO -10%

Whole Earth

Biologisch, gewoon logisch!

Previous slide
Next slide

NIEUWS  |  TIPS  |  PROMO’S  |  RECEPT

Scroll naar boven