KNOKKE

Onze biowinkel in Knokke ligt in het gezellige winkelstraatje de Sparrendreef en biedt een gevarieerd aanbod aan droog- en verswaren van allerhande gerenommeerde kleine en grote biologische merken. Zo ook verse biologische groenten en fruit afkomstig van onze akkers in Scheldewindeke.
Aan de overkant van de winkel ligt een prachtige Dominicanenkerk (Zoutekerkje). De Sparrendreef ligt op wandelafstand van het strand en de boulevard.

Sparrendreef

LEVERING EIGEN TEELT
Rondom het Blauw Kasteel in Scheldewindeke liggen de akkers waarop we biologisch groenten en fruit telen. Elke vrijdagvoormiddag wordt onze winkel beleverd met verse groentjes van eigen teelt. Kom zeker vrijdag vanaf 9u30 even langs en laat je verleiden door ons aanbod overheerlijke seizoensgroenten!

Levering verse groenten

BIOLOGISCHE PRODUCTEN
Bioproducten dragen het Europees biolabel en Biogarantie label. Het Europees biolabel is wettelijk verplicht en waarborgt controles door onafhankelijke controle-instanties over de hele voedingsketen (van boer tot winkel).
Het Biogarantie label is een label dat het Europees biolabel aanvult en waarborgt strengere regels op het gebied van grondstoffen, duurzaamheid, verpakkingsmateriaal, ondertekening van ecologisch charter. Het Belgisch Biogarantie label zet daarbij ook in op lokale origine en eerlijke prijzen.

VERPAKKINGEN
We worden ons allemaal bewuster van het teveel aan afval dat consumeren met zich meebrengt. Helaas is het logistiek moeilijk – en vooral bij voedingswaren is het zelfs onwenselijk – om alle producten te verkopen zonder verpakking. In onze winkels vind je de meeste producten reeds verpakt door de leveranciers, weliswaar steeds meer in milieuvriendelijke verpakkingen. Toch willen ook wij graag het milieu helpen en ben je vrijblijvend van harte welkom met eigen bakjes/potjes of zakjes om verpakkingsvrije producten in te steken.

CADEAUBON
Soms weet je niet wat in de smaak zal vallen bij iemand die je een mooi geschenk wilt geven? Voor deze gevallen kunnen we je een cadeaubon aanbieden. Je kunt ook een geschenkmandje laten samenstellen met lekkernijen, vergezeld van een cadeaubon.
De cadeaubon is 1 jaar geldig en inwisselbaar in al onze biowinkels:
Biowinkel Knokke, Tavontuur Gent, Gastvrije Aarde Horebeke, Biowinkel Latem.

Cadeaubon

OPENINGSUREN
ma & do: 10u-18u  |  vr, za & zo: 09u30-18u30
(gesloten op dinsdag en woensdag, behalve tijdens schoolvakanties, dan zijn we alle dagen open!)

BEREIKBAARHEID
Betaald parkeren kan in de straat zelf, voor of nabij de winkel. Let op de parkeermeters!

CONTACT
Sparrendreef 94  |  8300 Knokke  |  T 09 395 38 02  |   knokke@blauwkasteel.be

WIE BEDIENT JE IN DE WINKEL?
Tine en Carol

PROMO 10% KORTING !

Eigen kweek appel perensap

PROMO 10% KORTING !

Eigen kweek appel rodebietensap

PRODUCTEN IN DE KIJKER !

Vorige slide
Volgende slide

NIEUWS  |  TIPS  |  PROMO’S  |  RECEPT

Sparrendreef
Scroll naar boven