Week van de Kazen

Week van de Kaas

Van 8 tot 14 april ’24 is het in onze winkels “Week van de Kaas“. In de winkels hebben we een heerlijk aanbod aan kazen. We laten je graag proeven van kaasjes die je nog niet eerder kende.

Lokale initiatieven als het Hinkelspel brengen ons jongere kazen als Bellie en de kruidige Herbie,
een zachte roodschimmel met een volle smaak in de Pas de Rouge of een persoonlijke favoriet van me in de rijpere CabriOlait die zijn pittig kantje aan de geitenmelk dankt, zonder ook maar een beetje aan romigheid in te boeten.
Wenst u eerder een klassieker in een oerdegelijke bergkaas als Comté of Gruyère de Savoie,
een smeuïge brie of een zachte geitenkaas als een bouche of de pittige Florence?
Dat kan! Onze kaastogen zijn goed gevuld!
En soms, heel af en toe, willen we ons eens verwend voelen.
Lekker kaasje, maar mag dat dan ook nog eens liefdevol ingepakt worden in een kruidige mantel van veldbloemetjes?
Hebben we ook!

De week van de kaas duurt nog tot 14/04, tot die tijd bent u altijd in de winkel welkom om al dit lekkers te ervaren bij onze proevertjes.
Alsook te genieten van een mooie 10% korting op diverse kazen.

Week van de Kaas Meer lezen »

Renovatiewerken in Tavontuur

Renovatiewerken biowinkel Tavontuur

Onze biowinkel Tavontuur in Gent is tijdelijk gesloten vanwege renovatiewerken. Momenteel hebben we nog geen zicht op de datum van heropening, maar zodra we deze weten zullen we dit meedelen. We houden onze klanten zoveel mogelijk op de hoogte via deze website en op social media. Onze excuses voor het ongemak en graag tot ziens in onze vernieuwde winkel!

Renovatiewerken biowinkel Tavontuur Meer lezen »

Lekker Ann'ders

Lekker Ann’ders verkrijgbaar in biowinkel Latem

Sinds kort hebben we in onze biowinkel te Latem de ambachtelijke en biologische kant-en-klaar maaltijden gemaakt door Ann Vandenbroucke van Lekker Ann’ders.
De maaltijden zijn zowel vegetarische als met vlees. Ann gebruikt de seizoenen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten. Gezonde en gevarieerde maaltijden gebaseerd op de voedingsdriehoek en geïnspireerd door de wereldkeuken.

Je vindt de maaltijden in onze koeling. Geniet ervan!

Lekker Ann’ders verkrijgbaar in biowinkel Latem Meer lezen »

Chocolade

Gastvrije Aarde is ’s middags weer open vanaf 14u!

Gastvrije Aarde is ’s middags weer open vanaf 14u i.p.v. 15u. Daarnaast is de Sinterklaassnoepgoed binnengekomen. Magic heeft een witte Sint zonder melk, noten, lactose, eieren en gluten en maakt ook Sinten met kokosbloesemsuiker. De grote speculaaspoppen van Eco Biscuits zijn er ook weer. Ofwel gezoet met suiker ofwel met vruchtensuikers. Wiloco is lactose- en glutenvrij. Van De Schutter hebben we het duo Sint en Piet in 3 smaken: melk-, witte en fondant chocolade. Biochoc steekt 4 kleine Sinten of 1 grote Sint in de zak. Lekkerrr! Van harte welkom!

Gastvrije Aarde is ’s middags weer open vanaf 14u! Meer lezen »

Scroll naar boven