Lekker Ann'ders

Lekker Ann’ders verkrijgbaar in biowinkel Latem

Sinds kort hebben we in onze biowinkel te Latem de ambachtelijke en biologische kant-en-klaar maaltijden gemaakt door Ann Vandenbroucke van Lekker Ann’ders.
De maaltijden zijn zowel vegetarische als met vlees. Ann gebruikt de seizoenen als leidraad om te experimenteren met kruiden, groenten en noten. Gezonde en gevarieerde maaltijden gebaseerd op de voedingsdriehoek en geïnspireerd door de wereldkeuken.

Je vindt de maaltijden in onze koeling. Geniet ervan!

Welkom in ons team

Nieuwe collega: Els De Smet

Onze biowinkel in Horebeke, de Gastvrije Aarde, heeft er een nieuwe collega bij: Els De Smet. Els is naast winkelbediende ook winkelverantwoordelijke. Van harte welkom Els!

Kerstavond

Sluitingsuur van de winkels op kerstavond!

Zaterdagmiddag 24 december sluiten onze winkels om 16u zodat wij allen tijdig naar huis kunnen gaan om ook gezellig kerstavond te gaan vieren.

Op kerstdag & nieuwjaarsdag zijn al onze winkels gesloten, behalve biowinkel Knokke, zij zijn open van 09u30 tot 18u30.
Fijne feestdagen!

Chocolade

Gastvrije Aarde is ’s middags weer open vanaf 14u!

Gastvrije Aarde is ’s middags weer open vanaf 14u i.p.v. 15u. Daarnaast is de Sinterklaassnoepgoed binnengekomen. Magic heeft een witte Sint zonder melk, noten, lactose, eieren en gluten en maakt ook Sinten met kokosbloesemsuiker. De grote speculaaspoppen van Eco Biscuits zijn er ook weer. Ofwel gezoet met suiker ofwel met vruchtensuikers. Wiloco is lactose- en glutenvrij. Van De Schutter hebben we het duo Sint en Piet in 3 smaken: melk-, witte en fondant chocolade. Biochoc steekt 4 kleine Sinten of 1 grote Sint in de zak. Lekkerrr! Van harte welkom!

Veerle Vanderhauwaert

Nieuwe collega: Veerle Vanderhauwaert

Ons administratieteam in Scheldewindeke heeft er een nieuwe collega bij: Veerle Vanderhauwaert. Veerle is onze Medewerker Vastgoed en zij houdt zich o.a. bezig met het zoeken naar 2 mooie nieuwe panden voor Gastvrije Aarde en het Tavontuur. Van harte welkom Veerle!

Klinkeroever Gent

Klinkeroever 2022: Louis B Burrows in het Avontuur

Elk café of restaurant, elke boetiek of buurtwinkel, school of huiskamer, hotel of parkje kon weer een podium zijn. Meer dan 40 bands en artiesten gaven het beste van zichzelf op evenveel verschillende en vaak verrassende locaties. Onze biowinkel ’t Avontuur in Gent deed zaterdag 1 oktober mee met dit jaarlijkse Klinkeroever festival. Klanten en muziekliefhebbers konden genieten van een intiem concert van singer-songwriter Louis B Burrows. Het was deze zaterdag extra gezellig in onze biowinkel en in de winkelstraten van Linkeroever te Gent.

https://www.linkeroever.gent/linkeroever/klinkeroever

Degustatie Mannavita

Gezellige degustatie in biowinkel Latem

Op vrijdag 23 september werd in onze biowinkel in Latem een degustatie gehouden door Mannavita. O.a. Ladrôme ProPolis en Ladrôme BioSlaap werden uitgebreid besproken.
Lieve klanten, bedankt voor de getoonde interesse. Het was gezellig, lekker en leerzaam. Mooie producten van Mannavita voor een goede gezondheid.

Meer informatie over natuurvoeding en voedingssupplementen: www.mannavita.be

Degustatie Mannavita

Degustatie door Mannavita in biowinkel Latem

A.s. vrijdag 23 september, vanaf 10u, is er in onze biowinkel in Latem een gezellige en informatieve degustatie door Mannavita over onder meer 2 supplementen van Ladrôme: Ladrôme Pro Polis en Ladrôme Bio Slaap. Van harte welkom!

De degustatie zal omkaderd zijn met lekkernijen. Kom proeven, ruiken en genieten!

Karel Lodewijk Maenhoutstraat 73, Sint-Martens-Latem
Eigen parkeergelegenheid.

www.blauwkasteel.be/sint-martens-latem/

Scroll naar boven