Karel Lodewijk Maenhoutstraat

LATEM

Onze gezellige en ruime biowinkel ligt tegenover eetcafé Puur-M aan de Karel Lodewijk Maenhoutstraat in Sint-Martens-Latem.
De focus ligt vooral op eigen teelt verse groenten en fruit van de akkers in Scheldewindeke. Uiteraard is er daarnaast een groot aanbod aan droog- en verswaren te verkrijgen van allerhande gerenommeerde kleine en grote biologische merken.
Onze winkel is ook een afhaalpunt voor de biologische groente- en fruitpakketten.

Biowinkel

LEVERING EIGEN TEELT
Op dinsdag en vrijdag wordt onze winkel beleverd met verse groentjes van eigen teelt. Kom zeker die dagen even langs en laat je verleiden door ons aanbod overheerlijke seizoensgroenten!

Levering verse groenten

CADEAUBON
Soms weet je niet wat in de smaak zal vallen bij iemand die je een mooi geschenk wilt geven? Voor deze gevallen kunnen we je een cadeaubon aanbieden. Je kunt ook een geschenkmandje laten samenstellen met lekkernijen, vergezeld van een cadeaubon.
De cadeaubon is 1 jaar geldig en inwisselbaar in al onze biowinkels:
Biowinkel Latem, Tavontuur, Gastvrije Aarde Horebeke, Biowinkel Knokke.

LOKALE CADEAUBON LATEM-DEURLE
Heeft u een lokale cadeaubon ontvangen van iemand? Deze is ook bij ons inwisselbaar. Op de bon bevindt zich een QR-code. U kan de bon via uw smartphone tonen aan de handelaar of hem uitprinten. De bon is meerdere keren te gebruiken tot het saldo nul is.
Deze lokale cadeaubon is een initiatief van de gemeente Sint-Martens-Latem om de lokale ondernemers te ondersteunen. Meer informatie over dit project: Cadeaubon-Latem-Deurle

Lokale cadeaubon Latem-Deurle

AFHAALDEPOT BIOPAKKETTEN
Onze winkel is ook afhaaldepot voor onze klanten met een abonnement op de biopakketten. In onze winkel hebben we een plek voorzien voor de biopakketten die elke dinsdag worden geleverd. Dit zijn groene plastieken bakken. Je mag gewoon de winkel binnenlopen om de inhoud van je pakket(ten) te halen. Je hoeft enkel een formulier af te tekenen dat je bent geweest.
Meer informatie over de biopakketten: klik hier.

Afhaaldepot

VERPAKKINGEN
We worden ons allemaal bewuster van het teveel aan afval dat consumeren met zich meebrengt. Helaas is het logistiek moeilijk – en vooral bij voedingswaren is het zelfs onwenselijk – om alle producten te verkopen zonder verpakking. In onze winkels vind je de meeste producten reeds verpakt door de leveranciers, weliswaar steeds meer in milieuvriendelijke verpakkingen. Toch willen ook wij graag het milieu helpen en ben je vrijblijvend van harte welkom met eigen bakjes/potjes of zakjes om bijv. zuivelproducten of broodwaren in te steken.

OPENINGSUREN
ma-vr: 09u30-18u30  |  za: 09u30-18u

BEREIKBAARHEID
Eigen parking.

Afkomstig van de Kortrijksesteenweg N43: rijdend op de K. L. Maenhoutstraat ligt de winkel aan de rechterkant, vlak hierna kun je rechtsaf de Dorsweg inrijden, direct aan de rechterzijde is de ingang van onze parking.
Afkomstig vanuit het centrum van St.-Martens-Latem: rijdend op de K. L. Maenhoutstraat ligt de winkel aan de linkerkant, vlak hiervoor kun je de Dorsweg inrijden, direct aan de rechterzijde is de ingang van onze parking.

CONTACT
Karel Lodewijk Maenhoutstraat 73  |  9830 Sint-Martens-Latem |  T 09 395 38 12 |  latem@blauwkasteel.be

WIE BEDIENT JE IN DE WINKEL?
Silke, Marie, Nette en Aaron

PROMO 10% KORTING !

Detox thee Yogi Tea en Piramide

PROMO 10% KORTING !

Rabenhorst Detox

PRODUCTEN IN DE KIJKER !

Previous slide
Next slide
Blauwe kookpot met groente
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief...

NIEUWS VAN ONZE BIOBOERDERIJ EN BIOWINKELS  |  TIPS  |  PROMO’S  |  RECEPTEN

Scroll naar boven